Gudang Informasi

Řád Bílého Lva / Rad Bileho Lva 2 Tr S Meci Aukro : Třída je nejvyšší, a řádový řetěz, který může být udělen jen hlavám států.

Řád Bílého Lva / Rad Bileho Lva 2 Tr S Meci Aukro : Třída je nejvyšší, a řádový řetěz, který může být udělen jen hlavám států.
Řád Bílého Lva / Rad Bileho Lva 2 Tr S Meci Aukro : Třída je nejvyšší, a řádový řetěz, který může být udělen jen hlavám států.

Československý řád bílého lva a medaile bílého lva byly zřízeny vládním nařízením č. Seznam nositelů řádu bílého lva (československo) nositelé českého řádu 1995 Řád bílého lva byl zřízen jako vyznamenání pro příslušníky cizích států za zásluhy, které získali o stát československý. A) občanům české republiky za zvláště vynikající zásluhy o stát, zejména v oblasti politiky, správy státu, rozvoje hospodářství, vědy, techniky, kultury, umění, školství, za mimořádné zásluhy o obranu a bezpečnost státu, za vynikající velitelskou a bojovou činnost, za vědeckou a odbornou. Třída je nejvyšší, a řádový řetěz, který může být udělen jen hlavám států.

Československý řád bílého lva a medaile bílého lva byly zřízeny vládním nařízením č. File Cze Rad Bileho Lva 2 Tridy Bar Svg Wikipedia
File Cze Rad Bileho Lva 2 Tridy Bar Svg Wikipedia from upload.wikimedia.org
Třída je nejvyšší, a řádový řetěz, který může být udělen jen hlavám států. Řád bílého lva propůjčuje nebo uděluje prezident republiky. Československý řád bílého lva a medaile bílého lva byly zřízeny vládním nařízením č. A) občanům české republiky za zvláště vynikající zásluhy o stát, zejména v oblasti politiky, správy státu, rozvoje hospodářství, vědy, techniky, kultury, umění, školství, za mimořádné zásluhy o obranu a bezpečnost státu, za vynikající velitelskou a bojovou činnost, za vědeckou a odbornou. 1) řád bílého lva má pět tříd, z nichž i. Insignie nižší třídy řádu se při propůjčení vyšší třídy řádu vrací kanceláři prezidenta republiky. Níže jsou uvedeni nositelé československého nebo českého řádu bílého lva ve všech třídách, chronologicky podle udělení. Řád bílého lva byl zřízen jako vyznamenání pro příslušníky cizích států za zásluhy, které získali o stát československý.

Níže jsou uvedeni nositelé československého nebo českého řádu bílého lva ve všech třídách, chronologicky podle udělení.

1) řád bílého lva má pět tříd, z nichž i. Stanovy byly doplněny nařízením č. Československý řád bílého lva a medaile bílého lva byly zřízeny vládním nařízením č. Řád bílého lva propůjčuje nebo uděluje prezident republiky. Třída je nejvyšší, a řádový řetěz, který může být udělen jen hlavám států. Seznam nositelů řádu bílého lva (československo) nositelé českého řádu 1995 Řád bílého lva byl zřízen jako vyznamenání pro příslušníky cizích států za zásluhy, které získali o stát československý. Níže jsou uvedeni nositelé československého nebo českého řádu bílého lva ve všech třídách, chronologicky podle udělení. Insignie nižší třídy řádu se při propůjčení vyšší třídy řádu vrací kanceláři prezidenta republiky. A) občanům české republiky za zvláště vynikající zásluhy o stát, zejména v oblasti politiky, správy státu, rozvoje hospodářství, vědy, techniky, kultury, umění, školství, za mimořádné zásluhy o obranu a bezpečnost státu, za vynikající velitelskou a bojovou činnost, za vědeckou a odbornou.

Níže jsou uvedeni nositelé československého nebo českého řádu bílého lva ve všech třídách, chronologicky podle udělení. Československý řád bílého lva a medaile bílého lva byly zřízeny vládním nařízením č. Insignie nižší třídy řádu se při propůjčení vyšší třídy řádu vrací kanceláři prezidenta republiky. A) občanům české republiky za zvláště vynikající zásluhy o stát, zejména v oblasti politiky, správy státu, rozvoje hospodářství, vědy, techniky, kultury, umění, školství, za mimořádné zásluhy o obranu a bezpečnost státu, za vynikající velitelskou a bojovou činnost, za vědeckou a odbornou. Stanovy byly doplněny nařízením č.

Seznam nositelů řádu bílého lva (československo) nositelé českého řádu 1995 Valecnym Hrdinou Naoko Rad Bileho Lva Na Prodej Nikdo Ho Nechtel Domov Lidovky Cz
Valecnym Hrdinou Naoko Rad Bileho Lva Na Prodej Nikdo Ho Nechtel Domov Lidovky Cz from 1gr.cz
Československý řád bílého lva a medaile bílého lva byly zřízeny vládním nařízením č. Seznam nositelů řádu bílého lva (československo) nositelé českého řádu 1995 Insignie nižší třídy řádu se při propůjčení vyšší třídy řádu vrací kanceláři prezidenta republiky. A) občanům české republiky za zvláště vynikající zásluhy o stát, zejména v oblasti politiky, správy státu, rozvoje hospodářství, vědy, techniky, kultury, umění, školství, za mimořádné zásluhy o obranu a bezpečnost státu, za vynikající velitelskou a bojovou činnost, za vědeckou a odbornou. Řád bílého lva byl zřízen jako vyznamenání pro příslušníky cizích států za zásluhy, které získali o stát československý. Řád bílého lva propůjčuje nebo uděluje prezident republiky. Stanovy byly doplněny nařízením č. Třída je nejvyšší, a řádový řetěz, který může být udělen jen hlavám států.

Insignie nižší třídy řádu se při propůjčení vyšší třídy řádu vrací kanceláři prezidenta republiky.

A) občanům české republiky za zvláště vynikající zásluhy o stát, zejména v oblasti politiky, správy státu, rozvoje hospodářství, vědy, techniky, kultury, umění, školství, za mimořádné zásluhy o obranu a bezpečnost státu, za vynikající velitelskou a bojovou činnost, za vědeckou a odbornou. Třída je nejvyšší, a řádový řetěz, který může být udělen jen hlavám států. Československý řád bílého lva a medaile bílého lva byly zřízeny vládním nařízením č. Seznam nositelů řádu bílého lva (československo) nositelé českého řádu 1995 Níže jsou uvedeni nositelé československého nebo českého řádu bílého lva ve všech třídách, chronologicky podle udělení. Insignie nižší třídy řádu se při propůjčení vyšší třídy řádu vrací kanceláři prezidenta republiky. Řád bílého lva byl zřízen jako vyznamenání pro příslušníky cizích států za zásluhy, které získali o stát československý. Stanovy byly doplněny nařízením č. 1) řád bílého lva má pět tříd, z nichž i. Řád bílého lva propůjčuje nebo uděluje prezident republiky.

A) občanům české republiky za zvláště vynikající zásluhy o stát, zejména v oblasti politiky, správy státu, rozvoje hospodářství, vědy, techniky, kultury, umění, školství, za mimořádné zásluhy o obranu a bezpečnost státu, za vynikající velitelskou a bojovou činnost, za vědeckou a odbornou. 1) řád bílého lva má pět tříd, z nichž i. Řád bílého lva propůjčuje nebo uděluje prezident republiky. Řád bílého lva byl zřízen jako vyznamenání pro příslušníky cizích států za zásluhy, které získali o stát československý. Níže jsou uvedeni nositelé československého nebo českého řádu bílého lva ve všech třídách, chronologicky podle udělení.

Československý řád bílého lva a medaile bílého lva byly zřízeny vládním nařízením č. Rad Bileho Lva Je Udelovan Od Roku 1922 Falera Cz
Rad Bileho Lva Je Udelovan Od Roku 1922 Falera Cz from i2.wp.com
1) řád bílého lva má pět tříd, z nichž i. Insignie nižší třídy řádu se při propůjčení vyšší třídy řádu vrací kanceláři prezidenta republiky. A) občanům české republiky za zvláště vynikající zásluhy o stát, zejména v oblasti politiky, správy státu, rozvoje hospodářství, vědy, techniky, kultury, umění, školství, za mimořádné zásluhy o obranu a bezpečnost státu, za vynikající velitelskou a bojovou činnost, za vědeckou a odbornou. Řád bílého lva propůjčuje nebo uděluje prezident republiky. Řád bílého lva byl zřízen jako vyznamenání pro příslušníky cizích států za zásluhy, které získali o stát československý. Seznam nositelů řádu bílého lva (československo) nositelé českého řádu 1995 Stanovy byly doplněny nařízením č. Třída je nejvyšší, a řádový řetěz, který může být udělen jen hlavám států.

Níže jsou uvedeni nositelé československého nebo českého řádu bílého lva ve všech třídách, chronologicky podle udělení.

Řád bílého lva byl zřízen jako vyznamenání pro příslušníky cizích států za zásluhy, které získali o stát československý. Československý řád bílého lva a medaile bílého lva byly zřízeny vládním nařízením č. Řád bílého lva propůjčuje nebo uděluje prezident republiky. A) občanům české republiky za zvláště vynikající zásluhy o stát, zejména v oblasti politiky, správy státu, rozvoje hospodářství, vědy, techniky, kultury, umění, školství, za mimořádné zásluhy o obranu a bezpečnost státu, za vynikající velitelskou a bojovou činnost, za vědeckou a odbornou. Níže jsou uvedeni nositelé československého nebo českého řádu bílého lva ve všech třídách, chronologicky podle udělení. Stanovy byly doplněny nařízením č. 1) řád bílého lva má pět tříd, z nichž i. Insignie nižší třídy řádu se při propůjčení vyšší třídy řádu vrací kanceláři prezidenta republiky. Třída je nejvyšší, a řádový řetěz, který může být udělen jen hlavám států. Seznam nositelů řádu bílého lva (československo) nositelé českého řádu 1995

Řád Bílého Lva / Rad Bileho Lva 2 Tr S Meci Aukro : Třída je nejvyšší, a řádový řetěz, který může být udělen jen hlavám států.. Řád bílého lva byl zřízen jako vyznamenání pro příslušníky cizích států za zásluhy, které získali o stát československý. Insignie nižší třídy řádu se při propůjčení vyšší třídy řádu vrací kanceláři prezidenta republiky. Československý řád bílého lva a medaile bílého lva byly zřízeny vládním nařízením č. Řád bílého lva propůjčuje nebo uděluje prezident republiky. Níže jsou uvedeni nositelé československého nebo českého řádu bílého lva ve všech třídách, chronologicky podle udělení.

Advertisement